5 lahjavinkkiä naiselle - kotimaiset vaatteet

5 lahjavinkkiä naiselle - kotimaiset vaatteet

Kotimainen lahja on vastuullinen valinta. Listasimme viisi helppoa lahjaideaa:

  Merinovillainen Syli-neuletakki Pehmeistä paketeista suloisimman pehmein! Tuplakoot helpottavat koon valintaa. Tätä laadukasta Suomessa valmistettua neuletakkia on helppo yhdistellä erilaisiin asukokonaisuuksiin. Väreinä okra, harmaa ja petrooli.


   Kietaisuhuivi 100 % pellavasta
   - Huivit ovat helppo valinta, koska oikean koon valinta ei aiheuta turhaa päänvaivaa. Helvie-merkkiset pellavahuivit on valmistettu Jyväskylässä ja saatavilla on neljä väriä. Kuvassa väreinä pellava, punainen ja harmaa, lisäksi löytyy tummanvihreä.


     Verson Puodin mekko tai tunika - Kauniit luontoaiheiset printit ilahduttavat lahjan saajaa. Valitse varma tumma sävy tai ilottele väreillä. Verson Puodin tunikat ovat malliltaan mukavan väljiä, joten oikean koon löytyminen on helppoa. (Ja jos lahjan koko sattuisi olemaan väärä, Kotimai.fi:stä 15.11. - 20.12. välillä hankitut lahjat voi vaihtaa joulukuun loppuun asti.)


      Koru - Jos tunnet lahjansaajan korutyyliä Kotimai.fi-valikoimasta löytyy monen tyylisiä koruja lahjapakettiin. Käyttääkö lahjan saaja roikkuvia korvakoruja? Fringe-korvakorut ovat suosittu lahja ja niitä voi lyhentää haluamaansa pituuteen. Nappikorvakoruista Pastilli-korvakorut ovat sopivan yksinkertaiset, mutta kuitenkin näyttävät.

        

       Lahjakortti - Tämä lahja on osuu varmasti kohdalleen! Lahjakortin saa tilattua kirjeitse tai sähköpostitse. Toimitamme lahjakortin vaikka suoraan lahjan saajalle.

        Takaisin blogiin

        Kirjoita kommentti