Koodilla LEGGARI21 tammikuussa norm. hintaisista naisten leggingseistä -15 %. Toimituskulut 0 € yli 120 € tilauksiin (norm. 3,90 €)

Vaihto ja palautus

Vaihto- ja palautustilanteissa olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info(at)kotimai.fi, josta saat tarkemmat ohjeet!

Tuotteillamme on 14 päivän maksuton vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske korvakoruja (hygieniatuote) eikä avattuja sukka- ja sukkahousupaketteja. Vaihto-oikeus tarkoittaa vaihtoa saman tuotteen toiseen kokoon tai väriin.
Sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa tuote kun:
    •    Sitä ei ole käytetty eikä pesty
    •    Tuotelappu on kiinni
    •    Ilmoitat vaihdosta/palautuksesta osoitteeseen info(at)kotimai.fi ja noudatat palautusohjeita.
 
Vaihto- ja palautusoikeuden 14 vuorokautta lasketaan siitä, kun asiakas on vastaanottanut tilauksen. 

Yksi vaihto tai palautus / tilaus

Mikäli vaihtoja/palautuksia tulee saman tilauksen tuotteista enemmän kuin yksi, palautuksen tai vaihdon postikulut veloitetaan asiakkaalta (8 €/lähetys). Noutamatta jäänyt lähetys postista tai postin pakettiautomaatista ei ole asiakaspalautus tai tilauksen peruutus. Noutamatta jääneistä paketeista veloitamme 10 €:n kulut.  

Tuotteen pakkaaminen

Voit käyttää palauttamiseen postituspussia, jossa tuote toimitettiin. Taittele tuote litteäksi (älä rullaa vaatteita) ja pakkaa se siististi. Liitä lähetykseen mukaan saamasi lähetyslista tai muu dokumentti (esim. palautuksesta lähetetty sähköpostiviesti), jos ilmenee nimesi ja yhteystietosi. Sulje pussi huolellisesti. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnus: 646 277) ja palautusosoite.  

Palautusosoite asiakaspalautuksille: 646277

ASIAKASPALAUTUS
KotiMai.fi C/O Modern Marketing
Kauppakuja 4 A 4, 14200 Turenki

Pyydä Postista palautuskuitti

Pyydä Postista palautuskuitti, kun hän lähetät tuotteita takaisin. Kuitti sisältää seurantatunnuksen. Vaihdettavat tuotteet lähetetään sinulle/palautettavien tuotteiden rahat palautetaan sinulle heti kun lähetys on saapunut varastolle. Jos paketti häviää matkalla, kuitin seurantatunnuksen avulla se voidaan jäljittää

Maksut palautetaan asiakkaalle Checkout-maksunvälityspalvelun kautta.