Toimituskulut 0 € yli 120 € tilauksiin (norm. 3,90 €)

Tietosuoja

Numminen & Wathén Oy, Kotimai.fi tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Numminen & Wathén Oy, Kotimai.fi
Tammenranta 5, 12400 Tervakoski
Y-tunnus: 2972296-3

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa:
Elina Wathén tai Paula Numminen
puh. 045 698 3405
info(at)kotimai.fi

Rekisterin nimi

Kotimai.fi:n asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Kotimai.fi:n asiakasrekisteri on perustettu Numminen & Wathén Oy, Kotimai.fi:n asiakastietojen käsittelemiseksi ja hoitamiseksi ja tilausten sekä tilaushistorian arkistoimiseksi. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta eteenpäin.

Rekisterin sisältö

Asiakkaan Etu- ja sukunimi, osoitetiedot, sähköpostiosoite sekä tilaus- ja laskutustiedot. Asiakkailta kerätään tarkoituksen mukaiset tiedot tilausten käsittelyä ja lähettämistä varten.

Tietojen luovutus ja rekisterin suojaus

Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Tietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Rekisteriin pääsy vaatii salasanaa ja sen käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Mikä on tietosuojaseloste?

Verkkokaupalla on lainmukainen informointivelvoite kerättäessä henkilötietoja verkon kautta ja lain edellyttämä informointi tulee löytyä verkkosivuilta ennen tietojen antamista. Tietosuojaseloste sisältää rekisteriselosteen sisällön, mikä on laadittava kaikista henkilörekistereistä. Rekisteriselosteesta ilmenee, kuka on henkilötietojen käsittelystä vastaava rekisterinpitäjä. Selosteesta ilmenee myös, mitä henkilötietoja rekisterissä on, mihin niitä käytetään ja minne tietoja säännönmukaisesti luovutetaan sekä tietojen suojauksen periaatteet. (Lähde: tietosuoja.fi)

Rekisteriin on pääsy vain yrityksen henkilökunnalla tai siihen sopimussuhteessa olevalla vaitiolovelvollisuuden allekirjoittaneella henkilöllä.