Toimitustiedot

Odotamme innolla tilaustasi!

Toimitusaika

Verkkokaupan kautta tilatut ja maksetut tuotteet annetaan Postin kuljetettavaksi 1-3 arkipäivän kuluessa. Haluamme olla nopeita, mutta jos tarvitset vielä nopeammin, olethan yhteydessä meihin esimerkiksi sähköpostitse info@kotimai.fi. Mahdolliset toimitukseen liittyvät lisäkulut (esim. pikakirje) veloitetaan erikseen.

Toimituskulut ja toimitustavat

Toimituskulut ovat 4,90 €/tilaus ja lähetys toimitetaan Postin jakelupisteisiin. Kirjeenä kulkevat lähetykset tulevat suoraan kotiin.

Yli 120 euron tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja. Postin kotiovelle toimittaman paketin toimituskulu on 10 €/tilaus riippumatta tilauksen kokonaishinnasta.

Tuotteet voi myös noutaa varastolta Tervakoskelta etukäteen sovittuna ajankohtana, jolloin toimituskuluja ei veloiteta. Kun nouto on sovittu, valitse toimitustavaksi Nouto 0 €.

Mikäli yli 120 € tilauksen tuotteita palautetaan ja tilauksen kokonaissumma jää alle 120 €, vähennetään postikulut (4,90 € tai 10 €) palautussummasta.
Kansainvälisten toimitusten hinta on 20 €/tilaus.

Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteillamme on 14 vrk:n maksuton vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, pesemättömiä ja tuotelappujen tulee olla kiinni tuotteissa. Vaihto- ja palautusoikeuden 14 vuorokautta lasketaan siitä, kun olet vastaanottanut tilauksen. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske hygieniatuotteita kuten kosmetiikkaa ja korvakoruja eikä avattuja sukka- ja sukkahousupaketteja.

Haluan vaihtaa tai palauttaa – toimi näin

Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@kotimai.fi ja saat palautustunnuksen ilmaista postitusta varten.

Kerro sähköpostissa:

  1. Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä
  2. Minkä tuotteen haluat vaihtaa/palauttaa.
  3. Kerro myös, mikä on vaihdon/palautuksen syy (oliko tuote liian suuri / liian pieni / jotain muuta). Arvostamme palautetta ja haluamme kuulla, voisimmeko ensi kerralla kertoa tuotteesta paremmin.

Muista pyytää Postista kuitti tuotteita takaisin lähetettäessä. Säilytä kuitti, sillä se sisältää lähetyksesi seurantatunnuksen.

Kun palautus/vaihto on saapunut varastolle, lähetämme uuden tuotteen tai hyvitämme ostoksen sinulle.

Mikäli vaihtoja/palautuksia tulee saman tilauksen tuotteista enemmän kuin yksi, palautuksen tai vaihdon postikulut veloitetaan asiakkaalta (8 €/lähetys).

Noutamatta jäänyt lähetys

Noutamatta jäänyt lähetys postista tai postin pakettiautomaatista ei ole asiakaspalautus tai tilauksen peruutus. Noutamatta jääneistä paketeista joudumme valitettavasti veloittamaan 10 €:n käsittelykulun.

Virheellinen tuote

Kaikkeen löytyy ratkaisu! Mikäli tuotteessa on virhe tai olet saanut väärän tuotteen, olethan yhteydessä meihin info@kotimai.fi

Ylivoimainen este

Kotimai.fi ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) eikä kolmannen osapuolen aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.