Toimituskulut 0 € yli 120 € tilauksiin (norm. 3,90 €)

Toimitusehdot

Tilaamalla ja maksamalla tuotteet, asiakas hyväksyy Kotimai.fi:n tilaus- ja toimitusehdot.

Toimitusaika

Verkkokaupan kautta tilatut ja maksetut tuotteet toimitetaan Postin kuljetettavaksi 1-3 päivän kuluessa. Jos tilauksen toimituksella on kiire, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info(at)kotimai.fi. Mahdolliset lisäkulut (esim. pikakirje) veloitetaan asiakkaalta erikseen.

Toimituskulut Suomessa tai nouto Turengista

Toimituskulut ovat 3,90 €/tilaus. Lähetys toimitetaan Postin jakelupisteisiin, kirjeenä kulkevat lähetykset suoraan kotiovelle. Yli 120 euron tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja. Kotiovelle toimitettava postipaketti 10 €/tilaus. Tuotteet voi myös noutaa varastolta Turengista etukäteen sovittuna ajankohtana, jolloin toimituskuluja ei veloiteta. Jos yli 120 € tilauksissa tuotteita palautetaan ja tilauksen kokonaissumma jää alle 120 €, postikulut (3,90 € tai 10 €) vähennetään palautettavan tuotteen palautussummasta.

Toimitustavat

Tuotteet toimitetaan Postin kautta. Tuotteet voi myös noutaa varastolta Turengista etukäteen sovittuna ajankohtana. Mikäli haluat noutaa tilauksesi, valitse toimitustavaksi Nouto. Sovimme noudosta sähköpostitse

Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteillamme on 14 vrk:n maksuton vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske korvakoruja (hygieniatuote) eikä avattuja sukka- ja sukkahousupaketteja. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, pesemättömiä ja tuotelappujen tulee olla kiinni tuotteissa.

Vaihto- ja palautusoikeuden 14 vuorokautta lasketaan siitä, kun asiakas on vastaanottanut tilauksen. Vaihdettavat tuotteet lähetetään, ja palautettavien tuotteiden rahat palautetaan asiakkaalle heti kun tuote on saapunut varastolle. Asiakkaan tulee pyytää Postista kuitti tuotteita takaisin lähetettäessä. Kuitti sisältää seurantatunnuksen.

Mikäli vaihtoja/palautuksia tulee saman tilauksen tuotteista enemmän kuin yksi, palautuksen tai vaihdon postikulut veloitetaan asiakkaalta (8 €/lähetys). Noutamatta jäänyt lähetys postista tai postin pakettiautomaatista ei ole asiakaspalautus tai tilauksen peruutus. Noutamatta jääneistä paketeista veloitamme 10 €:n kulut.

Vaihto- ja palautustilanteissa olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info(at)kotimai.fi, josta saat tarkemmat ohjeet.

Virheellinen tuote

Mikäli tuotteessa on virhe tai olet saanut väärän tuotteen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info(at)kotimai.fi

Toimitukset ulkomaille

Toimitukset ulkomaille hinnoitellaan tilauskohtaisesti. Toimitukset Eurooppaan ovat 10-25 euroa/tilaus. Mikäli haluat tilata tuotteita ulkomaille, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info(at)kotimai.fi.

Ylivoimainen este

Kotimai.fi ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) eikä kolmannen osapuolen aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.