Toimituskulut 0 € yli 120 € tilauksiin (norm. 3,90 €)

Maksutavat

Checkout Finland

Kotimai.fi:ssä voit maksaa kaikilla yleisimillä maksutavoilla kuten verkkomaksulla, luottokortilla, mobiilisti tai laskulla. Käytössä on suomalainen Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä maksunvälityspalvelu. Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. Checkout Finland on sinulle turvallinen maksutapa, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa.

Maksunvälityspalvelun yhteystiedot:

Checkout Finland Oy
asiakaspalvelu@checkout.fi
Puh. 0800 552 010 (0,00€/min)
Ma–su klo 6–23 (paitsi juhlapyhinä)

Maksut verkkopankissa

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot (english).

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Pivon käyttöehdot.

MobilePay

MobilePayn maksuehdot.

Siirto

OP:n yleiset euromaksuehdot ja Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collector

Collectorin yrityslaskun ehdot ja Collector-tuoteseloste. Lue lisää: Collector.fi

Jousto

Jousto-tuoteseloste. Lue lisää: Jousto.com

OP Osta laskulla

OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot. OP Osta laskulla -tuoteseloste

AfterPay

Lue lisää: AfterPay.fi

Palautusoikeus

Palautusoikeus on kuluttajansuojalain mukainen 14vrk poislukien hygieniatuotteiksi luettavat tuotteet kuten korvakorut. Kotimai.fi:ssä palautus- ja vaihto ovat maksuttomia. Katso tarkemmat ohjeet asiakaspalautuksista kohdasta Vaihto- ja palautus. Maksut palautetaan asiakkaalle Checkout -maksunvälityspalvelun kautta saatuamme myyntikuntoisen palautetun tuotteen takaisin varastolle.