Maksutavat

Paytrail

Kotimai.fi:ssä voit maksaa kaikilla yleisimillä maksutavoilla kuten verkkomaksulla, luottokortilla, mobiilisti tai laskulla. Käytössä on Paytrailin ylläpitämä maksunvälityspalvelu.

Lisää tietoa maksamisesta maksunvälittäjän sivulta.

Maksunvälittäjän asiakaspalvelu.

Maksut verkkopankissa

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Näin toimii Pivo.

MobilePay

Näin toimii MobilePay.

Siirto

Näin toimii Siirto.

Apple Pay

Näin toimii Apple Pay.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita tarjoavat OP, Walley (ent. Collector) ja Jousto. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Walley (entinen Collector Bank)

Walleyn yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehtot
Walleyn yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille

Lue lisää: www.walley.fi/asiakaspalvelu

Jousto

Jousto-tuoteseloste. Lue lisää: Jousto.com

OP Osta laskulla

OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot. OP Osta laskulla -tuoteseloste

Ennakkomaksu tilille

Voit tehdä tilauksen ja valita ennakkomaksun tilille kasan maksutapapainikkeista. Tällöin saat ensin tilausvahvistuksen ja sen jälkeen erillisen viestin, josta löytyvät tiedot maksamisesta. Kun maksu näkyy tilillä, jätämme tilauksesti postin toimitettavaksi!