PaaPiin lyhythihainen naisten tunika Gepardi-kuosilla

Kesäisiä uutuuksia PaaPiilta

PaaPiin kesämallisto on julkaistu, tässä kaksi kesäistä nostoa naisten mallistosta!

Vihreät banaaninlehdet tutussa SADEpaidassa

Tuttua SADEpaitaa saa kesämallistosta uutuuskuosilla Banaaninlehti. Vihreä kuosi vie ajatukset kesään ja ihanan lämpimiin aurinkoisiin hetkiin. Kuosin innoittajana ovat kuosin nimen mukaan banaaninlehdet, joiden varjoista voi hakea viilennystä kuumina kesäpäivinä.

SADEpaita on malliltaan suora, mutta kuitenkin mukavan väljä ja rento. Trikoopaidan pääntie on pyöreä ja melko iso. Moni haluaa pukea tämän alle topin, jolloin topin olkaimet näkyvät kivasti paidan alta. Paidan sivuissa on kätevät taskut. Suora paita saa ilmettä eripituisesta etu- ja takaosta. Paita ulottuu lantion alapuolelle ja pidempi takaosa peittää myös peppua. Paidassa on ¾-hihat, mikä on oikein toimiva mitta Suomen välillä viileässä kesäsäässä.

Uutuustunika LYYRA on moneen tilanteeseen sopiva kesävaate

Mansikoiden ostosretki torille, kahvihetki aurinkoisella terassilla tai kesäteatteria kulttuurinnälkään. Me kaikki varmasti toivomme, että tulevana kesänä pääsemme mahdollisimman normaalisti ulos ja ihmisten ilmoille! Fiilistä ei vähennä se, että kesäretkien vaatteeksi voi valita PaaPiin uutuustunika LYYRAN. Lyyra sopii moneen eri tilanteeseen: sekä töissä että vapaalla.

Lyhythihainen LYYRA on A-linjainen, eli se on yläosasta melko istuva ja malli levenee alaspäin. Tunika on mukavan väljä vyötäröstä ja lantiolta. Tunikassa on pyöreä pääntie ja sivuissa kätevät taskut. Lyyran kuosina kesämallistossa on sähäkkä Gepardi. Gepardi sopii kaikille kissaeläinten ystäville - myös niille, joille perinteinen pantterikuosi olisi vähän liikaa. Gepardin musta-harmaa väri toimii ympäri vuoden. Jos kaipaat kuitenkin lisää väriä, yhdistä LYYRAAN esimerkiksi Helvien värikkäät huivit tai ponchot.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti